Mini TV-tjes verzameling (Algemeen)

door Hans van Kampen @, Voorhout, 22-10-2015, 17:15 (3080 dagen geleden)
Gewijzigd door Hans van Kampen, 22-10-2015, 17:17

Hallo forumlezers,

Ik vind het altijd leuk iemand zijn verzameling te zien en zo postte ik eerder deze week op het zusterforum (NFOR) mijn mini oscilloscoopjes verzameling (26 stuks waarvan de helft buizen) en omdat de verzameling mini TV-tjes ook gestalte begint te krijgen heb ik ze ook maar even op de kiek gezet.

Het zijn er 16 waarvan 8 kleur en 8 zwart/wit. Op de bovenste plank geheel links staat mijn eerste, een Orion kleuren TV/radio combi die ik voor 498 gulden in 1980 ooit kocht. (daarnaast ook wat scoopspul maar doet niets ter zake nu)

[image]

Van Ben Koks en Ruud Herwaarden heb ik er enkelen tegelijk over genomen waarvoor dank :) Ze zijn bijna allemaal OK, eentje moet nagekeken worden want heeft een tijd lang een wazige stip in het midden na uitzetten. Zal wel ergens een C zijn in het Whenelt circuit.

Het is niet de bedoeling TV/radio/cassette combi's te sparen of moderner ogende (zilvergrijze) bolle exemplaren. Op het verlanglijstje staat al enige tijd een mini CRT kleuren TV-tje van Panasonic met het kleinst mogelijke beeldbuisje.

Ja, die miniscopen en deze TV-tjes, zou het een beeldbuistik zijn? weer eens wat anders dan een klokkentik:-D

;-)
Hans

--
Hans van Kampen


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum