Fusie buizen en transistorforum? (Algemeen)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem/Delft, 05-05-2016, 14:15 (2912 dagen geleden) @ Marotick
Gewijzigd door Maarten Bakker, 05-05-2016, 14:39

Tsja, dat samenvoegen van topics ga je overal tegenkomen (zoals op circuitsonline ook behoorlijk fanatiek) en eerlijk is eerlijk het zorgt er wel voor dat het allemaal overzichtelijk blijft. Dingen die bijelkaar horen ook bijelkaar houden, want daarvoor wil je niet op linkjes of zoekfuncties moeten vertrouwen. Specifiek op het NFOR: als je een topic wilt volgen kun je het bookmarken of in een tab openen. Als je het forum wilt volgen gebruik je zoals ik de "laatste 100". Dan moet je het wel eens in de 2 dagen checken of in beurstijd 2 maal daags. Dat is het nadeel natuurlijk van de antieke software, maar binnen de beperkingen mijnsinziens niet beter op te lossen en al helemaal niet door een enkel onderwerp over meerdere threads te verspreiden.

En natuurlijk zijn er wel wat andere issues op het NFOR. Ik denk dat het de afgelopen jaren al best verbeterd is maar er komen soms dingen langs waar ik zo nu en dan de verplichte periodieke opmerking over maak zonder er zoals vroeger wel eens gebeurde langduriger op door te gaan. Tijdgebrek en geen zin in. Ik blijf er gewoon trouw donateur van, kan ermee door 1 deur ondanks het verschil in insteek en het blijft een waardevol medium met waardevolle deelnemers.

Bedenk bij verschil van inzicht op het internet ook steeds dat je niet ziet hoe een ander het bedoelt vice versa.

P.S. Fuseren zal hem wel niet worden, maar wat mij betreft hoeft dat ook niet. Er zijn immers ook nadelen zoals dat je op het NFOR dan alsnog vooral de nadruk zou leggen op oude transistortechniek (de O in NFOR!) terwijl hier ook zo nu en dan moderne apparaten en computers langs ziet komen. Dat zijn eigenlijk onverenigbare scopes tenzij je bereid bent om het NFOR uit te rusten met een off-topic hoekje (opzich geen slecht idee trouwens, maar ook niet echt practisch - Maurice heeft een goed punt dat je dan het hele internet wel samen kunt voegen).


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum