3D printer (Computertechniek)

door Marotick ⌂ @, Huizen, 28-07-2016, 18:19 (2819 dagen geleden) @ René1968

Ik begrijp de problemen en beperkingen van de NVHR en op deze manier werkt het ook niet.
Wat misschien wel werkt is dat een (bestuurs)lid de 3D printer gewoon thuis heeft en bereid is om met mensen die een project hebben te begeleiden. Die mensen moeten zich wel verdiepen in de materie en die ervaringen zou weer in het clubblad gepubliceerd kunnen worden.
Deze nieuwe techniek zou een opleving van de club kunnen bewerkstelligen want waar kan je 3D printen leren en uitproberen. Ik zie maar één gevaar. Dat de club uitgroeit tot een 3D printclub, maar dat hebben we zelf in de hand.
Een 3D printer is voor één persoon niet zo zinvol want wat moet je er mee? Maar collectief voor de gehele vereniging kan het best zijn dat het ding wekelijks, misschien wel dagelijks, gebruikt wordt???
De printer zou ook bij toerbeurt telkens naar een andere regio kunnen verhuizen, daar zijn de bijeenkomsten dan weer goed voor. Als er in iedere provincie iemand is die een paar maanden de zorg voor het beheer wilt nemen dan gaat dat ding het hele land door en na die maand heeft die persoon weer 11 maanden rust.

Het is zomaar een idee.

Jack


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum