marantz M-CR611 internetradio (Toestel of techniek)

door Peter1952 @, Almere, 09-10-2018, 12:05 (62 dagen geleden) @ maarten van dijk

Als je de recensies van de verschillende apps van bekende merken bekijkt in de app store, geven ze bijna allemaal problemen. Denon en Marantz staan met ster bovenaan wat problemen betreft. Degenen die het langst op de markt zijn, hebben ook de beste recensies. Sonos geeft de minste problemen van de huidige systemen, ik heb zelf ook ervaren dat dit systeem nagenoeg geen problemen geeft. Bose werkt ook probleemloos, ook bij Wifi. Ik heb mijn oude Logitech Squeezebox systeem ook nog steeds, en weer in gebruik genomen. De app van Logitech zelf wordt al tijden niet meer onderdteund resp. geupdated, maar een app van derden (Ipeng) wordt nog steeds onderdsteund en de Squeezebox werkt daardoor nog steeds super en geeft een perfecte geluidskwaliteit. De digitale uitgang heb ik nu op de tweede digitale ingang van de Marantz aangesloten. Gaat allemaal prima.
Internetradio gaat verder prima.

Het blijkt dat het de moeite loont om voor de aanschaf van dit soort systemen eerst eens naar de recensies van de app te kijken.

Het probleem van het vastlopen van de app blijkt naderhand te liggen aan het nieuwste IOS van apple, op een oude Ipad met een ouder IOS werkt het wel goed, al blijft het probleem met internetradio soms aanwezig.

Het is best jammer dat een op zichzelf prima apparaat mank gaat door een slechte app.

Groeten,
Peter


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum