LG v290 DVD Player/video cassette recorder absolute nieuwstaat! (Aangeboden)

door Forumbeheer @, Delft / Haarlem, 30-12-2018, 22:33 (1916 dagen geleden) @ Samro
Gewijzigd door Forumbeheer, 30-12-2018, 22:39

Of Dave het je vergeeft, weet ik natuurlijk niet.

Wel weet ik dat ik hier geen marktplaatstoestanden wil laten ontstaan. Iedereen kent het wel, dan kom je aan op je afspraak en dan is de vorige koper er net mee weg. Of de verkoper heeft het apparaat "laten vallen" en het grofvuil is al opgehaald, dat soort verhalen.

Dave geeft zelf al aan dat biedingen hier niet zijn toegestaan, en jij geeft ook aan dat het ding simpelweg verkocht is. Je vroeg dus niet om een tegenbod zoals bedoeld in forumregel 7. Dat is mooi, want dan heb je die forumregel alvast niet overtreden. Ook prima dat je er eerlijk over bent.

Toch zit het me niet helemaal lekker.

Aan de ene kant is het prima als je een apparaat na 2 dagen ook op andere sites hebt staan. Aan de andere kant accepteerde je wel binnen 5 uur na de melding dat het apparaat nog beschikbaar was, een onderhands bod.

De oplossing die jij voorstelt, namelijk om sneller te melden dat een apparaat verkocht is, lijkt me in elk geval een goede voor de volgende keer, misschien nog aangevuld met dat je eerst even kijkt of er in de tussentijd niet al interesse voor was voordat je een onderhands bod accepteert. Kwestie van zoveel mogelijk voorkomen dat de tijdlijnen elkaar gaan kruisen. Helemaal voorkomen kan natuurlijk niet, en dat kan en wil ik ook niet controleren.

Verder ga ik er niets over zeggen, maar ik ben nog wel in beraad over aanpassen van de verkoopregels.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum