Bluetooth perikelen (Toestel of techniek)

door Hans Op den Camp @, 08-05-2019, 13:39 (1787 dagen geleden)

Beste Forumlezers,

Na de aanschaf van een AM-huiszender van het type Otto versie V14 geniet ik al weer een paar maanden storingvrij van mijn AM radio's waar ik nu vele internet radiozenders mee kan ontvangen. Mijn iPhone dient daarbij als audiobron.

Maar nu wilde ik nog een Bluetooth audio adapter toevoegen zodat ik niet steeds de telefoon met een kabeltje aan de AM zender hoef te verbinden.

Dus had ik het volgende bedacht: ik schaf (bij voorbeeld) een Logitech Bluetooth adapter aan https://sww.nl/logitech-bluetooth-audio-adapter.html en verbindt die met het meegeleverde kabeltje met de twee RCA tulpaansluitingen van de AM zender die ik van Reneke heb.

Dan koppel ik via Bluetooth mijn iPhone met de Logitech adapter die met een kabeltje aangesloten is op het Otto huiszendertje en kan ik de internet radiozenders van mijn iPhone gewoon op mijn AM radio beluisteren.

Zo zou het volgens mij moeten werken, of zie ik wat over het hoofd, bijvoorbeeld wat betreft de signaalsterkte die je aanbiedt aan het Am-zendertje.

Groeten, Hans


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum