Met SPOED gezocht: "opkoper/markthandelaar etc." ! (Aangeboden)

door Laurens @, Zaandam, 30-05-2019, 13:43 (1793 dagen geleden) @ A. Ouwehand
Gewijzigd door Laurens, 30-05-2019, 13:52

Hallo,

ik ken een paar handelaars. Ze sluiten niet direct aan op wat je hebt, vrees ik, maar kunnen wellicht de historisch waardevolle spullen er uit pikken.
- Stichting Radio Amateur Legaten. Niet helemaal voor jouw doel, je leeft nog :-) en ik neem aan dat er geen zendapparatuur tussen zit. J. van Schaik doet dat geloof ik.
- Jan Wusten/Frage Jan Zuerst. Hij handelt veel in oude onderdelen, hoofdzakelijk restpartijen maar wie weet...
- Johan de Haan (DehaanAV) kent opkopers voor partijen oude transistor-apparatuur. Zelf koopt hij geen consumentenapparatuur meer in, maar hij kent wel 'mannetjes' voor dat spul. Je kan vragen of hij mensen kent die jouw spullen willen hebben.
-Baco, voor spul in goeie staat, zender-onderdelen enzo.

Daarnaast wordt er op www.circuitsonline.net soms wat georganiseerd om 'elektronica hoards' te ontruimen en verdelen onder leden. Je kan daar een van de moderators mailen, om te vragen of je een topic mag openen om kijk-en-plukdagen te organiseren. Voor een andere loods die leeg moest, was dit een groot succes. Maar het is wel een beetje kortdag.
Je kan 't daar ook in de vraag en aanbod zetten, maar op het forum zelf krijg je meer klandizie.


Hoe sneller je er van af wil zijn, en hoe gemengder de spullen, hoe minder geld je er voor krijgt. Gezien alles anders bij de schroothoop belandt, zou ik eieren voor m'n geld kiezen en ieder bod accepteren, al is het maar om vernietiging te voorkomen.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum