HP SCANJET 3800 (Computertechniek)

door soundman2 @, Wouw, 20-11-2019, 21:39 (1611 dagen geleden) @ Maurice
Gewijzigd door soundman2, 20-11-2019, 21:42

Ik heb het echt bij hp opgehaald. mogelijk heb ik bij het zoeken wat verkeerd aangeraakt.
Voor de goede orde.
de scanner zit via usb op de xp desktop.
de scanner is daarop geïnstalleerd met de originele cd-rom.
heeft sinds de zomer goed gewerkt en nu wil de scanner de scans niet opslaan, terwijl hij me vertelt dat hij dat wel doet.Je weet niet of een file is opgeslagen of niet.
Om de zaak te checken heb ik een oude HP laptop met vista uit de mottenballen gehaald. De cd-rom is even zoek en daarom heb ik op de site van hp een full install gedownload, niet op een gratis site of bij Softonic cs.
Dat werkte niet. Later vond ik dat de driver niet geschikt was voor vista. Er is geen nieuwere.
Plots verscheen bij het starten van de browser de bing zoekmachine. De startpagina van FF was gewijzigd, de standaard zoekmachine Duckduckgo was naar het tweede plan verhuisd.
Dat heb ik weer goedgemaakt in FF. Ik heb uitgezocht dat bij programs Bing search engine staat en die kun je op de normale manier niet uninstallen.
Verder viel mijn oog op nog een programma wat ik nooit geïnstalleerd heb, nl search powered by Yahoo. Dat staat er sinds vorig jaar op, maar dat heb ik nooit gemerkt. Ook dat kun je niet op de normale manier verwijderen.
Tja, de virusscanner was te oud en werd niet meer ondersteund.
Ik kijk best wel uit, maar ooit kom je dus toch aan de beurt. De vista laptop heeft een beveiliging van gaas met heel grote mazen, het is gewoon zwaar verouderd en kwetsbaar.....
OP de XP desktop wordt alleen wat email afgewerkt. Post van onbekende afzenders vang ik af in Mailwasher. De onbekende/ongewenste mailfiles worden op de mailserver al gedeleted en nooit gedownload
Ik heb geen flauwe notie waarom het niet meer wil


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum