ISE, het jaarlijkse" feestje" op de RAI (Algemeen)

door Hans van Kampen @, Voorhout, 18-02-2020, 17:47 (1534 dagen geleden) @ franc
Gewijzigd door Hans van Kampen, 18-02-2020, 17:49

Mijn eerste Firatobezoek was 1974 en vond het indrukwekkend voor in de Europahal de stand van SONY (sorry Kris:-D ) met die enorme videowall vol met trinitron beeldschermen (uiteraard CRT toen nog) en al die beeldschermen, ik schat 16 beeldschermen breed X 14 beeldschermen hoog die tezamen één beeld vormde.

En sjef van Oekel (Dolf Brouwers) zag ik daar in levende lijve. en ben op de stand van radio Veronica nog geïnterviewd (live op de radio was ik) wat ik er van vond dat radio Veronica uit de lucht moest, ik wou dat ik dat fragment kon vinden.

Het eerste televisiespelletje PONG waarmee je kon tennissen op tv. Één whallala die grote indruk op me maakte en sindsdien was ik er ieder jaar meerdere dagen per beurs te vinden want de vele live radio en vooral ook tv uitzendingen vond ik geweldig zoals tv opname’s meemaken of live uitzendingen vanuit de west hal waar een complete tv studio was ingericht met tribune, ik heb daar o.a. Freddy Breck zien optreden voor een KRO muziek programma, eveneens in 1974. Buiten stond een complete televisie reportagetrein van toen nog de NOS met straalwagen van de PTT.

Ach, ik kan wel doorgaan, wat een tijden.

;-)
Hans

--
Hans van Kampen


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum