Zo 22 mei: Retrocomputerclub Limburg bijeenkomst (Computertechniek)

door Roland Huisman @, Zwolle, 30-05-2022, 10:50 (696 dagen geleden) @ Roland L

Ruud Baltissen (een icoon binnen de Nederlandse Commodore scene) is bezig met re-engineering het board van deze datapoint om deze nieuw leven in te blazen.

Oh is dat de machine van Ruud? Ruud zit ook bij cvml. Jaak Bartok heeft ook twee Datapoints staan en hij was tevens aanwezig bij de meeting in Zwolle. Maurice Hamm had zijn Datapoint mee.

Dat is nou een van de redenen waarom ik probeer om een retro-computerclub van de grond te krijgen in Limburg. Ten eerste zodat je met elkaar samen aan projecten kunt werken en ten tweede om dit in onze regio te hebben want telkens weer naar het noorden van het land rijden is ook kostbaar.

Bij cvml wordt zo af en toe een meeting georganiseerd, telkens op een andere plek. Dit keer was het in Zwolle, maar zo zijn we ook in Helmond, Rotterdam, Arnhem etc geweest. Er is tegenwoordig ook de retro-hcc welke blijkbaar 4x een meeting per jaar hebben in Bilthoven. Ik wil er tzt nog eens kijken...

Gemiddeld genomen zitten al deze initiatieven te ver weg om met grote regelmaat bij elkaar te komen. Maar met een paar keer per jaar zie je elkaar tenminste nog wel eens.

Groeten, Roland


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum