Tekeningen van een jochie van c.a. 13 jaar (Algemeen)

door Hans van Kampen @, Voorhout, 23-07-2023, 15:10 (289 dagen geleden)

Ja, en wat tekent een jochie van 13 jaar en dan heb ik het over in het jaar 1970-1972 waarin deze tekeningen zijn gemaakt en dan verwacht je iets van auto's, raketten, of iets uit de Thunderbirds of uit hun favoriete stripverhaal noem maar op maar wat te maken heeft met televisie techniek???????..........dat verwacht je toch niet? Nou, ik was zo'n jochie die er enorm mee was begaan. Het Evoluon in Eindhoven, de FIRATO met mijn moeder mee vond ik heel interessant want mijn vader interesseerde het helemaal niet maar moeders stond er wel voor open om zoonlief er voor mee te nemen.

Jullie begrijpen het al dat het 13 jarige jochie Hans van Kampen was.

Nou, ja, ik was laats op zolder en kwam in de memoriebox tekeningen tegen die ik in die genoemde jaren gemaakt heb en wilde ze toch even delen. De informatie kan het 13/14 jarige erbij verzonnen hebben, ik zie nu toch wel enkele onwaarheden maar goed.

Scrol even door naar beneden, ik heb ze toch even ingescand.

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

Dit inmiddels 66 jarige jochie is pas enorm blij gemaakt met deze PHILIPS LDK 10 studiocamera helemaal compleet wekende met alles erbij, ook de zoom en focus demants voor de lensbox. Alleen een VINTEN pedestal staat nog op het verlanglijstje.

[image]

Zomaar, ik wilde het even delen.

;-)
Hans

--
Hans van Kampen


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum