ESP32 zender te mooi om te verbergen (Algemeen)

door loek @, Exloo (Drenthe), 15-04-2024, 13:41 (14 dagen geleden) @ Rolfm

Hallo Rolf,

Dit is gekocht bij Ali. Het materiaal is acryl en de maten waren 20 cm breed, 10cm diep en 10 cm hoog.

De 10cm diep is precies goed. De 20cm breed is eigenlijk 2Cm groter dan de print, maar omdat de kast wordt opgebouwd met hoekstukjes heb je deze over ruimte nodig. De hoogte van 10 cm is ongeveer 5 cm te hoog. Dit heb ik dus aangepast met een kleine cirkel zaag van proxon. Het materiaal splintert niet. Daarna de gaten overgenomen van de afgezaagde stukken.

Bij de hoekstukken worden ook acryl pinnen geleverd. Deze passen nog al los in de gaten ik weet niet wat de bedoeling daarvan is. Dus heb ik maar schroeven (M3) gebruikt. De deksel zit ook vast met schroeven maar de moeren daarvan zitten vast geklemd op de hoekstukken zodat je makkelijk de deksel er af kan halen. Als je de vier zijkanten rondom de print vast gemaakt heb dan kan je de print niet meer verwijderen doordat er voor en achter knoppen en connectoren door de gaten steken. Je kan dan dus eigenlijk de zijkanten en print alleen nog, als geheel, in de gleuven van de bodem plaat laten zakken. Vanaf de onderkant is de print vast gezet met de schroefbussen die op de print zitten. De acryl zijkanten zijn via de zijkant van de bodemplaat met extra parkers (van een 1mm) vast gezet.

Deze kast kost inclusief verzenden 13 Euro. Er zijn ook andere uitvoeringen (goedkoper) waar het geheel opgebouwd is met gleuf/sleuven en vastgezet met elastiekjes of lijm.

Met vriendelijke groet,

Loek


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum