Beeldbuis tv reparatie of informatie (Algemeen)

door Superbn0va @, 30-05-2024, 16:40 (17 dagen geleden)
Gewijzigd door Superbn0va, 30-05-2024, 17:04

Hallo, ik zal mij kort voorstellen. Mijn naam is Carlo en ben nieuw geregistreerd op de Nederlandse forum over oude Radio’s. Ik ben een liefhebber van oude media en kijk/speel nog regelmatig videobanden, dvd’s en video-games op beeldbuis tv’s.

Nu heb ik reeds een prachtige Panasonic Quintrix SR Acuity gekocht waar ik heel tevreden mee ben. Maar helaas ervaar ik een probleem met de tv, dat als ik een PlayStation 1 game wil spelen (aangesloten via RGB scart) mijn beeld verspringt om de paar seconden. Gek genoeg gebeurd dit alleen als ik een PlayStation 1 game speel en niet bij het afspelen van een PlayStation 2 game. Beiden games worden via dezelfde console (computer) afgespeeld en zijn dus ook met dezelfde kabels aangesloten.

Het vreemde is dus dat het beeld wel stabiel is bij het afspelen van PlayStation 2 en Xbox games (deze hebben een hogere resolutie dan PlayStation 1 games)

Ik heb het beeld 1 keer stabiel gekregen maar is mij daarna niet meer gelukt het verspringen te stoppen. Het verspringen lijkt ook inconsistent te zijn. De ene keer verspringt het beeld om de paar seconden en de andere keer vaker per seconde..

Hopelijk is er een specialist of bekwaamd persoon die mij kan helpen of informeren bij dit probleem. Natuurlijk wil ik hier de desbetreffende persoon voor betalen.

Ik hoop dat ik hier bij het goede adres ben, zit ik hier verkeerd dan mijn excuses en zal ik mijn bericht weer verwijderen.

Alvast bedankt, Grts Carlo


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum