Grote opruiming HP apparatuur (Aangeboden)

door M. van Dijk @, Moergestel, 17-06-2024, 21:52 (25 dagen geleden)

Beste forumleden,

Vol trots heb ik vanmiddag een joekel van een radarscherm mee mogen nemen. Hij bleek toch behoorlijk veel groter uitgevallen nu hij eenmaal op de werkbank staat... Ik heb veel te veel toekomstige reparaties/restauraties opgespaard, ik zie door de bomen het bos niet meer. Op korte termijn is me de ruimte meer waardevol, maar nóg belangrijker is dat de spullen in de handen komen van medehobbyisten die er wel op een wat kortere termijn de energie erin willen steken.

Dit is veel wat in de wachtrij stond ter reparatie of restauratie maar heeft uiteindelijk de noodzaak verloren om door te gaan, dus alles wordt als niet werkend verkocht. Overdracht is mogelijk in Driebergen, maar het liefste worden ze zo snel mogelijk bij mij thuis opgehaald ;-).

De bedragen zijn leidend, maar ik sta ook open voor ruilvoorstellen. Met name spullen voor in de vitrine, een bijzondere mooie oude buis, of een oude transistor nog gaaf in de originele verpakking, half-fabrikaten, complete weestrand reeksen (samples) etc. Leuke dingen om naar te kijken en om te laten zien aan een toekomstige generatie elektro-enthousiastelingen, maar die ook nog in staat zijn voorzichtig gedemonstreerd te kunnen worden (werkend).


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum