Registratie

Voordat jij van dit forum gebruik kunt maken, moet jij je te registreren met een gebruikersnaam (bij voorkeur geen "nickname") en een geldig e-mailadres. Ook dien jij akkoord te gaan met de forumvoorwaarden die hier gelden. Op het opgegeven e-mailadres ontvang jij een e-mail met daarin een activeringslink voor het aangevraagde account. De activering van het dit account moet binnen 24 uur na verzending van deze e-mail plaatsvinden. Na activering van jouw account kan jij op dit forum berichten plaatsen.

 

Indien jij toch onder een "nickname" van dit forum gebruik wil maken, wordt er van jou verwacht dat jij in jouw gebruikersprofiel jouw werkelijke naam (voor- en achternaam) vermeldt. Dit geldt ook als jij alleen jouw voornaam, initialen, of iets dergelijks als gebruikersnaam kiest. Jouw profiel is te benaderen door na ingelogd te hebben boven in het scherm op jouw gebruikersnaam te klikken. De hier ingevoerde gegevens zijn uitsluitend voor ingelogde gebruikers zichtbaar. Indien aan deze voorwaarde binnen 24 uur na aanmelding niet wordt voldaan, zal het account worden verwijderd.

 

Hoewel het optioneel is, vind ik het wel zo netjes naar de andere gebruikers dat er een woonplaats achter de naam van de schrijver van een bericht staat.

 

Net als voor elk ander forum gelden ook hier enkele regels

1. Alles mag hier, zolang het maar over radio's, TV's, versterkers, computers, meetapparatuur en dergelijke gaat.

2. Het hoofdonderwerp van dit forum is transistor-/halfgeleider gerelateerde onderwerpen.

3. Voor buizengerelateerde onderwerpen verwijs ik graag naar het Nederlands Forum over Oude Radio's

    Voor hybride-toestellen geldt een uitzondering.

4. Een 'pittige' discussie mag best, maar dan wel met respect naar de andere forumgebruikers. 

    Beledigende taal naar andere gebruikers wordt beslist niet getolereerd.

5. Gebruik zoveel mogelijk één van de rubrieken die in het dropdown-menu achter Categorie staan boven elke nieuwe bijdrage.

6. Vermeldt bij te koop aangeboden toestellen of onderdelen een vraagprijs. Gebruik hiervoor de categorie "Aangeboden".

    Het is verder niet toegestaan om enkele dagen na plaatsing van een aanbod een prijsverlaging door te voeren.

7. Het is niet toegestaan om bij aangeboden artikelen om biedingen te vragen of om een bod uit te brengen.

8. Herhaaldelijk aanbieden van één en hetzelfde toestel of product is niet toegestaan.

9. Het is niet toegestaan om er als gebruiker meerdere accounts op na te houden.

 

Aan alle op dit forum geplaatste berichten en/of afbeeldingen kunnen, op welke wijze dan ook, geen rechten worden ontleend en worden geacht vrij van rechten, van welke aard dan ook, te zijn geplaatst.

 

Het forumbeheer heeft te allen tijde het recht om een bericht aan te passen of te verwijderen indien de inhoud hiervan in diens ogen ongepast is, zonder hiervoor enige vorm van verantwoording af te leggen.

 

Misbruik van dit forum, in welke vorm dan ook, zal tot een tijdelijke danwel permanente blokkering van het gebruikersaccount kunnen leiden. Ook hiervoor is het forumbeheer geen verantwoording verschuldigd.

 

powered by my little forum