Nieuwe Pll gestuurde fm zender. (Aangeboden)

door Marotick ⌂ @, Huizen, 26-09-2014, 20:50 (3502 dagen geleden) @ René Daemen1
Gewijzigd door Marotick, 26-09-2014, 20:54

Tja, maar sommige ambtenaren van de AT zijn echt kommaneukers.
De organisatie Visio heeft in het Gooi in de buurt van Laren een eigen terrein voor de bewoners die visueel gehandicapt zijn en een verstandelijke beperking hebben.
Op het terrein zijn woonruimten gecreëerd voor deze mensen en om deze mensen te vermaken heeft iemand een studiootje gebouwd waarin ze plaatjes konden draaien. Daaraan was een klein zendertje gekoppeld dat alleen op het terrein te ontvangen was. Dat was heel leuk want dan konden ze voor elkaar plaatjes aanvragen en de groeten doen. Voor die mensen was dat eigenlijk een therapie zowel om de programma's te maken als om actief mee te luisteren.
Dat ging jaren goed.
Op een kwade dag reed er een peilwagentje met een zielig mannetje er in over de A1 en plotseling zag hij een klein naaldje op zijn spectrumanalyzer. Dat moest onderzocht worden en dat werd een inval bij de blinde en verstandelijk gehandicapten. Ik hoef niet te vertellen dat ze behoorlijk overstuur waren.
Ze deden niemand kwaad en niemand had last van ze want dat terrein van Visio was ver buiten alles vandaan. Het zendertje ging uit de lucht.
Dit is wel enige jaren geleden gebeurd en de behoefte was zo groot om toch weer te gaan zenden dat dit nu gebeurt via het internet als Radio 509.
http://www.radio509.nl/

[image]

Misschien leuk om eens te luisteren wat ze er van maken. Het is leuker dan Radio 2.

Jack Marotick


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum