Windows 10 ?? (Computertechniek)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem/Delft, 31-07-2015, 19:38 (3216 dagen geleden) @ lee
Gewijzigd door Maarten Bakker, 31-07-2015, 19:40

Ik heb 2 ervaringen, maar uit de 2e hand. Ik raad mijn klanten in principe aan om pas te updaten als de kinderziektes goed bekend en eventueel verholpen zijn. Met Vista heb ik me er aan gebrand (ontevreden klanten, en een eigen laptop die nooit echt goed gepresteerd heeft) dat ik een nieuwe Windowsversie te snel leverde. 8 heb ik voor het eerst uitgebreid getest en geleverd kort nadat 8.1 uit was en dat ging prima. Niet veel later kwam 8.1 revisie 1 uit, dus vertaald in oude termen Windows 8 SP2. Dat is een heel mooi moment om over te stappen.

Ervaring 1: Een klant die enigszins digibeet is, heeft per ongeluk (...) geupdate en hij belde om te melden dat dat goed gegaan was.

Ervaring 2: Installatie door iemand die gewend is Windows te installeren, en daar bleef het ergens halverwege met een uitermate vage foutmelding hangen.

Hoe dan ook, als er in een specifiek geval problemen optreden (zelfs al is dat bij jou al in de downloadfase wellicht omdat iedereen het probeert te downloaden, dus zegt misschien niet zoveel over het uiteindelijke resultaat) zou ik het bij het oude OS houden en het later (op zijn vroegst over een aantal maanden) nog eens proberen.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum