Radio techniek markt Bladel (Algemeen)

door Hans van Kampen @, Voorhout, 22-12-2019, 20:08 (1558 dagen geleden)

Vandaag voor het eerst naar de radio techniek markt in Bladel geweest waar het druk was en ik vond het er gewoon gemoedelijk gezellig bij de bar met vele zitjes waar je koffie, soep, broodjes e.d. kon bemachtigen, velen gesproken ook. Wat een verschil met Driebergen, uitsluitend hobbyisten en geen sportlui maarja, Driebergen is een sportlocatie.

Zendamateur gericht dus heel anders als Driebergen. Ik heb enkele onderdelen kunnen bemachtigen voor de Arduino en dit monitortje voor weinig. Of ie monochroom groen is of paperwhite weet ik niet, zal wel een Z/W videomonitortje zijn want zit ook een tulp composiet videoingang op.

[image]

De voeding is gezien op de print 125 Volt wisselspanning maar moet uitplussen wat nou wat is en er zit een voor mij vreemde connector op voor voeding aansluiting.

[image]
5 draden lopen van de connector naar print, rood, zwart, blauw, geel en groen.

Onder afgebeeld de connector.

[image]
Wie er wat over weet mag het zeggen anders struin ik het web wel af. Monitortje is een chassisuitvoering en hoort ergens in thuis.


Verder gekocht voor mijn in 1983 gebouwde laboratorium voeding (ELEKTUUR ontwerp) deze VA uitlezing, ik wil de wat on nauwkeurige analoge meters er voor vervangen.

[image]


;-)
Hans

--
Hans van Kampen


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum