Pionier III met TA7642, schema (Algemeen)

door Gerard in Zeist ⌂ @, Zeist, 05-08-2023, 13:46 (276 dagen geleden) @ Gerard in Zeist

en ik ben benieuwd naar jullie resultaten!

Daarom heb ik drie complete (hopelijk) onderdelenpakketjes gemaakt voor handige knutselaars die hun Pionier 3 willen laten spelen zonder antenne en die willen helpen om dit idee experimenteel uit te testen. Let op, deze oplossing is dus wel bedacht maar nog niet getest! Je bent zelf de test als je meedoet! Dus alles op eigen risiko.

De EERSTE die zich aanmeldt (graag per envelopje) krijgt het onderdelenpakket voor kostprijs. Dat is 2 condensators a 6ct, drie weerstanden a 1ct, 2 diodes van 1/2ct en een IC van 14ct, samen 30ct. Plus een postzegel wordt 1,33.

De TWEEDE die zich aanmeldt krijgt het hele pakketje gratis thuis.

De DERDE mag kiezen of hij/zij het gratis krijgt of voor kostprijs (dan kunnen we kijken of het zaakje ook beter/makkelijker werkt als je er meer voor betaalt).

Of het werkt hoeven we amper te testen, want ik heb al een paar leuke TA7642-projectjes gemaakt en weet dat ze goed werken. Maar ik ben wel heel benieuwd of je bij inbouw in een Pionier nog speciale moeilijkheden tegenkomt, of de onderdelen in het pakketje genoeg zijn, of jullie het inbouwen moeilijk vinden, en hoe het er uit komt te zien.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum