Nog meer acadabra (Computertechniek)

door henk vdb @, Breda, 05-01-2022, 15:54 (835 dagen geleden) @ Paul Brouwer
Gewijzigd door henk vdb, 05-01-2022, 16:19

Weet wel dat zo'n inline update enige uren kan duren.

En waarom moet dat uren duren? Hebben alle windowsgebruikers zich er bij neergelegd dat dat normaal is met de eisen die Microsoft aan computers stelt die überhaupt Windows kunnen draaien? Het wordt hoog tijd dat alle tijd die besteed wordt aan het oplossen van problemen bij Microsoft gedeclareerd kan worden! Het leven is te kort voor dit soort onzekere acties, er zijn veel betere alternatieven die betrouwbaarder, veel meer configureerbaar door "normale" gebruikers, veiliger en niet zo dwangmatig zijn. Laat Windows los, gebruik wat beters voor het dagelijkse computergebruik en schaf geen nieuwe windows afhankelijke zaken meer aan.

Ik heb makkelijk praten omdat ik geen kinderen op school heb die verplicht worden windows te gebruiken, dus ik kan (gelukkig) doen wat ik zelf wil (op privé computergebied dan :-D :-D :-D ), alleen op mijn werk zit ik er nog mee maar daar ben ik gelukkig niet zelf verantwoordelijk voor de computers.

Nog slechts één windows 10 computer in gebruik voor autodiagnosesoftware waar ik een dure licensie voor heb. Daar heb ik dezelfde problemen mee (gehad) als Soundman2. Maar ik ben er niet meer van afhankelijk voor dagelijks gebruik, soms wordt deze computer wekenlang of maandenlang niet gebruikt. Zo heerlijk rustig, ja ja!


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum