Donatieronde 2021 (Algemeen)

door Forumbeheer @, Delft / Haarlem, 13-01-2021, 19:02 (52 dagen geleden)
Gewijzigd door Forumbeheer, 01-03-2021, 14:36

Beste forumgebruikers,

Een jaar gaat erg snel voorbij. Het forum heeft het weer zonder calamiteiten doorstaan. Plannen zoals het al aangekondige invoeren van https, heb ik wegens technische beperkingen nog uitgesteld tot de overstap naar een nieuwe server die rond februari/maart zijn doorgang moet gaan vinden, tegelijk met de migratie van het Nederlands Forum voor Oude Radio's waarvan ik sinds 1 januari ook het technisch beheer verzorg.

Inmiddels heb ik de eerste twee spontane donaties alweer ontvangen, waarvoor hartelijk dank!

Elke donatie, hoe klein ook, is welkom. Het gaat uiteindelijk ook om het gebaar. Wat er overschiet, investeer ik zoveel mogelijk in het verdere behoud van online electronica-erfgoed en het online beschikbaar maken van informatie die dat nog niet is.

Mijn bankgegevens zijn:
NL88INGB0003644472
t.n.v. M.A.E.Bakker, Delft

Voor buitenlandse transacties hoort daar ook nog de BIC/SWIFT bij: INGBNL2A

Onder vermelding van: donatie transistorforum 2021 en je gebruikersnaam (*)

Vermeld hierbij a.u.b. dat het gaat om het transistorforum (of voor beide fora in 1 keer); op het NFOR start ik een gelijktijdige donatieronde.

Verder mag je me natuurlijk altijd mailen, of in persoon aanspreken op de NVHR-ruilbeurs als je vragen of opmerkingen hebt over doneren of de verdere beslommeringen rond het forum.


(*) Als je geen gebruikersnaam vermeldt zal ik de donatie als anoniem beschouwen en niet met naam opnemen in de "erelijst" die ik naar voorbeeld van het NFOR zal bijhouden.

Donatieronde 2021

door Forumbeheer @, Delft / Haarlem, 01-03-2021, 14:36 (5 dagen geleden) @ Forumbeheer

Iedereen hartelijk dank voor de donaties! Eventuele later binnengekomen donaties worden natuurlijk ook in de lijst vermeld. Mocht je jezelf missen in het overzicht, stuur gerust een berichtje.

powered by my little forum