specialist outlook 2007 (Gezocht)

door Marotick ⌂ @, Huizen, 26-07-2018, 14:37 (142 dagen geleden) @ loek

Hoi Loek,
Het was zomaar van de ene dag op de andere dag niet meer mogelijk om de post te versturen? Dan is er toch iets veranderd, ergens. Een update. De meeste updates zijn tegenwoordig het invoeren van beperkingen.
Ik heb in het verleden bij mensen thuis vaak computerproblemen opgelost maar de wegen van MS???
Ik heb geleerd om de producten van MS te negeren. MS Office is sowieso een handrem op de computer en andere programma's doen vaak hetzelfde maar dan beter.
Kijk eens wat al genoemd is, naar Thunderbird van Mozilla. Ook hier is het invoeren van de accountgegevens een crime maar als het eenmaal werkt, perfect.
Bij jou ziet het er uit dat de smtp server je post weigert omdat er een verificatie is met het abonnement. Een aantal jaren terug kon je gewoon via iedere smtp server de post versturen maar om spam tegen te gaan mag je alleen post versturen via de server van de eigen provider. Het was zo gemakkelijk en het spammen is daardoor niet minder geworden wel de problemen om je post te versturen etc.
Wat je kan proberen is een open smtp server te zoeken en in te voeren. Als het verzenden dan wel gaat dan weet je in ieder geval dat outlook het wel kan maar niet wil met de eigen provider.
Ik heb zelf wel een eigen server waarmee je kan testen maar helaas mag ik dat hier niet publiceren. Laat weten of je dat wil dan kan ik je de gegevens mailen, want gelukkig kan je wel ontvangen.

Jack


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum