Harddisk vs ssd (Computertechniek)

door soundman2 @, Wouw, 20-12-2018, 15:43 (1926 dagen geleden) @ Maurice
Gewijzigd door soundman2, 20-12-2018, 15:44

Er is nu ok niets aan de hand hoor. Vaak gebruik ik het als audio streamer en als mijn ega de "hoofdpc" in gebruik heeft, stroop ik er het internet mee af, bekijk fora etc. De downloads worden doorgaans gekopieerd naar een ander medium. Ik ben dus niets van waarde kwijt.
Ik ben nu aan het uitzoeken waarom een bootable usb stick niet op dit netbookje wil werken (wel op andere pc's). Zowaar was de pc spontaan de harddisk aan het controleren/repareren, maar kwam hij niet verder dan 76% en hoorde je lichte klikjes.
Met de usb stick wil ik uitzoeken wat er precies mis is. De stick is feitelijk de HIRENS cd en draait een uitgeklede windows 10 en heeft ook veel tools aan boord, zelfs een browser en internet toegang.

Overigens een vraag voor Kris. Volgens de advertentie van het ding waarin aldi hem aanbood, wordt gesproken over twee cd-disks, een tool disk en een recovery disk. Hoewel het netbookje geen cd-rom drive heeft, zouden ze misschien toch wel handig kunnen zijn.
Van alle software dinges heb ik de cd-roms nog, maar van deze zijn ze onvindbaar. Ik twijfel dus heel sterk of ze er ooit wel bij geleverd zijn.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum