Hoera het werkt (Computertechniek)

door soundman2 @, Wouw, 24-12-2018, 20:58 (1943 dagen geleden) @ Forumbeheer
Gewijzigd door soundman2, 24-12-2018, 21:06

Inderdaad hoef je dat schermpje niet te gebruiken, het is als je wat selectief aan of uit wil zetten.
Je kunt alleen images aanzetten, of alles, of wat je wil. Dat schermpje ken ik heel goed. Verder gebruik ik al jaren Total Commander (was tot voor kort nog wincommander.is afgeleid van norton commander in het dos tijdperk), zolang gebruik ik die filemanager al.
Meestal start ik het foto's kijken van daar uit en dan worden de associaties gebruikt.
Ook IRFANVIEW standaard viewer maken levert niets op, Windows zet het gewoon terug en geeft ook nog aan dat ze dat doen.
Het is niet helemaal verloren hoor. Als ik IRFANVIEW zelf start, dan werkt het gewoon als anders, het kan immers met vrijwel alle extensies overweg. Windows haal die natuurlijk niet weg bij de imagefiles. Alleen het gemakkelijk benaderen van individuele files en directories, gaat in TC vele malen handiger dan waar ook.
Open je een plaatje op een website, dan krijg je FOTO van windows en dat wil ik niet . Het is de keuze van Microsoft en niet die van mij. Als het een gewone winkel was ging ik er nooit meer heen.
Helaas zijn er wel diverse OS sen, maar ik heb geen Apple, linux oid. Het lijkt wel alsof ik niet weet hoe het werkt, maar het is windows die de zaak vernachelt. Ik heb het tot de vorige versie altijd normaal kunnen instellen en nu zet windows het telkens terug, wat je ook doet. trek er het www eens op na.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum