Philips L2W54T (Toestel of techniek)

door Hans Sandmann @, 29-06-2019, 11:43 (1763 dagen geleden)

[image][image]Kan iemand mij helpen met het juist aansluiten van 3 draadjes die los zitten in een pas gekochte Philips L2W54T.

De radio speelt overigens prima en ook de afstemindicator en het lampje werken gewoon. Maar aan de luidsprekerkant van de radio zijn 3 gekleurde (stugge) draadjes los gebroken die vermoedelijk iets te maken hebben met de hoog laag schakeling? maar hoe dat dan zou moeten werken, want de schakelaar schakelt volgens mij alleen maar aan/uit?

Als iemand deze radio heeft en misschien even een foto'tje van de luidspreker kant zou kunnen maken zou mij dat heel erg kunnen helpen. Ik heb al bij een radiovriend in Amerika gëinformeerd met foto's erbij, maar ik kom er niet echt uit waar de 3 draadjes nu precies thuis horen, want een schema kan ik niet echt lezen.

1. is een rood-gele draad die op de print naar de potmeter loopt, en waarschijnlijk bovenaan op de grote aan/uit schakelaar hoort te zitten? want daar lijkt het draadje afgebroken te zijn.

2. is een rode draad die ergens op de print onder de afstemindicator verdwijnt, en waarschijnlijk ook op de grote aan/uit schakelaar hoort te zitten?

3. is een rood-grijze draad die op de print naast een transistor uitkomt, en mogelijk op de voorste blauwe van [image]de twee grote blauwe condensatoren hoort te zitten want daar zit geen draadje aan dus die loopt nu dood.

Verder mist helaas de antenne, dus als iemand me daar ook aan zou kunnen helpen.

Alvast bedankt.

Hans Sandmann.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum