Stroombesparen: Radio's (Toestel of techniek)

door MarcelvdG @, 19-04-2019, 23:47 (1832 dagen geleden) @ Maurice


En je weet die zogenaamd 97% wetenschappers is een totaal verzonnen en bijeengeraapt
verhaal met 1 doel oplichterij.
Ga opzoek naar de wetenschappers die aantonen dat de onderzoeken gekleurd zijn door
inbreng van subsidies cq de afhankelijkheid daarvan.
Die bewijzen zijn er domweg.

Als je niet in klimaatverandering gelooft, vraag ik me werkelijk af onder welke steen je de afgelopen decennia hebt doorgebracht. Elk jaar wordt er wel weer een weerrecord gebroken, en elk decennium is gemiddeld over de planeet weer heter dan het decennium ervoor. Over records gesproken: afgelopen winter was de temperatuur op de noordpool 20 graden hoger dan normaal.

Lees eens een IPCC-verslag door, allemaal gratis te downloaden van ipcc.ch.

Die samenzweringstheorieën slaan natuurlijk helemaal nergens op. Als er ergens grote belangen zijn, zijn het juist de belangen van de fossiele-brandstoffensector om klimaatverandering te ontkennen.


En eens een inkijkje hoe dat zit met die zeespiegel steiging
Gaat er weer een heel andere wereld voor je open hoe dat werkt.

Interessant om te weten dat lokaal de verandering van de zeespiegelhoogte flink kan afwijken van het gemiddelde over de planeet. Dat betekent dus dat er altijd gebieden zijn waar de zeespiegelstijging nog veel groter is dan het gemiddelde en dat het probleem dus erger is dan je op het eerste gezicht zou denken.

Dat geldt trouwens ook voor temperatuurverandering: die 1,5 K temperatuurverhoging waar we onder proberen te blijven is gemiddeld over de oppervlakte van de Aarde, boven land is het meer, vooral in de noordelijke gebieden.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum