Stroombesparen: Radio's (Toestel of techniek)

door Marotick ⌂ @, Huizen, 22-04-2019, 13:19 (1828 dagen geleden) @ MarcelvdG

Dat van de CO2 is maar een grote smoes om de burgers geld uit de zak te kloppen.
Huishoudens produceren zeer weinig CO2 ten opzichte van de industrie.
Als CO2 echt het probleem zou zijn dan was vuurwerk en paasvuren al lang verboden geweest en was het heel gewoon geweest dat de vervuiler betaald. Vuurwerk is economisch gezien belangrijk dus dan wordt er maar even weggekeken.
Het is een schande dat Nederland de aardbevingsschade niet adequaat vergoed maar daar moeilijk over doet want stel je voor dat iemand iets zou opgeven als schade dat niet door de beving is veroorzaakt... (wat kosten die talrijke commissies niet die nu zijn opgetuigd) De afgelopen 30jaar hadden we Groningen helemaal aardbevingsbestendig opnieuw kunnen opbouwen betaald door de aardgas inkomsten, wat een werkgelegenheid had dat opgeleverd. Groningen had de rijkste provincie van het land kunnen zijn. Een gemiste kans.
Ook loopt onze regering ook niet echt voorop met het nemen van echte milieu maatregelen om bijvoorbeeld ongewenste plastic verpakking aan te pakken. Wat is er mis met karton?
Kortom, onze regering, maar ook voorgaande regeringen maken er maar een rommeltje van met hun beperkte blik in de toekomst.
Echte eisen aan de industrie worden niet gesteld of als het op het A4-tje er goed uitziet dan zal het ook wel zo zijn. Controle is gewoon slecht.

Jack


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum